VAN / İPEKYOLU - İki Nisan İlkokulu

Atmıyorum Hayata Katıyorum

Atmıyorum Hayata Katıyorum Projesi

Atmıyorum Hayata Katıyorum  isimli geri dönüşüm temalı E twinning projesini okulumuz sınıf öğretmenlerinden 1-F Sınıf Öğretmeni Tülin İLGÜN ve 2-D Sınıf Öğretmeni Ezgi KANAT yürütmektedir. Projemiz İtalya, Romanya, Yunanistan, Ürdün, Lübnan, Azerbaycan'dan 9 yabancı ortak , Türkiye'den 10 yerli ortak ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir.

Projemizde öğrencilerimiz çevrelerinde atık durumunda olan ve kullanılmayan malzemeler için yeni kullanım  alanları keşfederek yaratıcı fikirlerini el becerileriyle birleştirerek yeni ürünler ortaya koyacaktır. Bunun yanı sıra çevre bilinci geliştirerek doğaya saygı kavramını içselleştireceklerdir. Ayrıca bu eğlenceli süreçte çeşitli WEB2 araçları kullanmayı öğrenerek bir çok digital etkinliklerde aktif rol alacaklardır.

18-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 14:34 - Görüntülenme: 1252