VAN / İPEKYOLU - İki Nisan İlkokulu

My stories with pictures

proje başı anketimizi yaptık.

15-01-2024

eTwinning -  Öğrenci Anketi

e Twinning –My Stories Wıth Pictures ‘’Resimlerle Hikayelerim’’kapsamında  Öğrenci Anket Çalışması gerçekleştirdik.

4 - D Sınıfı Öğretmeni Müşerref Gökçür  ve 1-H sınıfı öğretmeni Dilek Eldemir rehberliğinde yürütülen e Twinning - My Stories Wıth Pictures (Resimlerle Hikayelerim) kapsamında  öğrencilerimize anket çalışması uygulanmıştır.

15-01-2024

Bu projemizde; küçük yaş guruplarının hayal güçlerini geliştirmelerini, düşlediklerini resimlerle anlatarak ifade etmelerini, yaratıcı fikirler ortaya atarak yorumlama, düşünme, yeni bir ürün ortaya koyma kabiliyetlerini geliştirmelerini, büyük yaş guruplarındaki öğrencilerin yazma, konuya uygun hikâye oluşturma ve bunu sergilemekten zevk almalarını, öğrencilerin olumlu davranışları benimseyip içsellleştirmelerini, topluma faydalı bireyler olacak değerleri kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 13:25 - Görüntülenme: 139