VAN / İPEKYOLU - İki Nisan İlkokulu

Öğrencimiz resim yarışmasında il birincisi oldu.

Jandarma Genel Komutanlığının Cumhuriyetimiz’in 100.yılına özel düzenlenmiş olduğu Türkiye geneli ‘’Cumhuriyet,Güvenlik,Jandarma’’konulu resim yarışmasında İki Nisan İlkokulu’dan öğrencimiz Tuğba ASLANOĞLU dereceye girerek Van birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik etmek için  İl Jandarma Komutanlığı mensupları okulumuzu ziyarete gelmişlerdir. Ayrıca gelen misafirlerimize okulumuzda yürütmüş olduğumuz '’Resimlerle Hikayelerim'' konulu projemizin broşürünü vererek projemiz tanıtılmıştır. .İl Jandarma Komutanlığına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

28-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 10:54 - Görüntülenme: 85